Over BEBUNT

BEBUNT

Mijn naam is Berry van de Bunt, eigenaar van BEBUNT sinds 2009. Ik ben een jurist die inzicht in de regelgeving combineert met kennis van en ervaring met de (Business Run & Change) processen van Financiële Instellingen.

Door deze combinatie ben ik niet alleen in staat om u op elk van deze vlakken van dienst te zijn, maar ben ik ook in staat om de verbinding te maken tussen de eisen van de regelgeving, de belangen van de business en de vereiste Change.

Ik neem verantwoordelijkheid, co├Ârdineer, regel en realiseer wat nodig is om tot resultaat te komen. Door verbinding te creëren met en tussen alle betrokkenen komen we tot een gezamenlijk resultaat.

Door het doen van opleidingen en trainingen, het bijwonen van seminars en door het regelmatig doen van inhoudelijk onderzoek (voor bijvoorbeeld publicaties) blijf ik mezelf ontwikkelen.

Ervaring

Bij Amsterdam Exchanges/Euronext, bij Clearinghuis LCH.Clearnet, Rabobank International en bij Corgwell Consultancy heb ik gewerkt als:

Ik was lid van het MT van LCH.Clearnet S.A., lid van het MT Securities Operations van Rabobank International en lid van het MT van Corgwell Consultancy.

Daarnaast heb ik onder andere opdrachten gedaan bij Nederlandse (groot)banken, en bij een van de grootste pensioenfondsen/asset managers van Nederland. Bij deze partijen heb jk Consultancy en Project Management opdrachten gedaan gericht op:

Als consultant heb ik geleerd situaties bij de klant snel te analyseren en me te verplaatsen in de positie van de klant bij de probleemoplossing.

Een uitgebreid CV is te downloaden onderaan deze pagina, of u kunt mijn profiel op LinkedIn bekijken.

Curriculum Vitae

CV Berry van de Bunt - Nederlands

Download

CV Berry van de Bunt - English

Download